Juridisch advies VvE

Juridisch- en bestuurlijk advies | Beheer-VvE.nl
 

Juridisch advies VvE

Van de ontwerpfase tot en met de gehele levenscyclus van de VvE, hebben diverse belanghebbenden invloed op juridische zaken. Projectontwikkelaars, aannemers, notarissen, de VvE-leden en het VvE-bestuur hebben geregeld behoefte aan extern advies. Dat kan een advies zijn bij het opstarten van een VvE, tijdens het beheer, of bijvoorbeeld bij het aanmanen van een wanbetaler binnen de VvE. Naast onze beheermodules kunnen wij u ook op projectbasis adviseren.

Zo kunnen we samen met u de VvE juridisch in kaart brengen en verbeteren, zodat uw ledenvergaderingen conform de vigerende wet- en regelgeving worden vormgegeven. Hierdoor kunt u (hoge) juridische kosten in de toekomst beperken.
 

Kwaliteit, betere keuzes

Juridisch VvE beheer is een vak apart. U dient op de hoogte te zijn van alle wet- en regelgeving bestaande uit het modelreglement, de akte van splitsing, het splitsingsreglement, de splitsingstekening en het burgerlijk wetboek. Wij bieden oplossingen op maat. Dit met als doel om uw VvE juridisch op orde te hebben. 

Onze aanpak

Wilt u het juridisch beheer van uw VvE uitbesteden? Besteed het dan aan ons uit. Wij hebben ruime ervaring met juridische zaken binnen VvE’s en kunnen u uitstekend van dienst zijn.